A Legyen néktek eledelül szakácsköny 2009-ben kiadott VI. kötete a salátakészítésről, a salátafogyasztás fontosságáról és a tartósításról szól. Nagy Zsuzsa a tematikusan összefoglalt gondolatok, tanácsok mellett konkrét saláták elkészítését is közli; alapvetően receptes könyvről van szó. A kötet végén szól a tartósítás különböző útjairól is. Lehet, hogy azt a részt is közzéteszem majd egy másik alkalommal. Most azonban a könyv elején található részt szkenneltem be, mert sok újdonságot, izgalmas dolgot véltem felfedezni benne. Érdemes a könyv Ajánlását és Bevezetését is elolvasni.
(A sorozat többi öt kötetét is ajánlom a növényi táplálkozás iránt érdeklődők számára. Nagyon jó elméleti ismeretanyag és receptek találhatók bennük. A Bik kiadónál [ http://www.bikkiado.hu/kategoria/egeszseges-eletmod ] beszerezhetők (Legyen néktek eledelül 1. Reggeli gyümölcsös gabonaételek; 2. Pástétomok, reggeli szendvicskrémek; 3. Húspótlók, fasírtok; 4. Kenyerek és pogácsák; 5. Zöldséges egytálételek) - A tél, tavasz, nyár, ősz ízei szakácskönyvek szerzőségében is közreműködött az író. Ezek is megrendelhetők az oldalon.)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése