„A Kína-tanulmány, a világ mindeddig legátfogóbb táplálkozástudományi felmérése
világosan és közérthetően mutatja be, milyen összefüggés van a táplálkozás és a
leggyakoribb betegségek szívbetegség, elhízás, cukorbetegség, rák és autoimmun
betegségek között. Szerzője, Dr. T. Colin Campbell, a Cornell Egyetem
professzora, miközben számtalan táplálkozással kapcsolatos tévhitet és mítoszt
oszlat el, rengeteg hasznos és megszívlelendő tanáccsal szolgál. Nemcsak a
szakembereknek, de főként és elsősorban a széles nagyközönségnek. A
táplálkozástudomány legfrissebb eredményei megcáfolhatatlanok. Aki változtat az
étrendjén, az drasztikusan csökkentheti a rák, a szívbetegségek, az elhízás és
a cukorbetegség kockázatát.”
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése